ULUSAL YÖNETİM VE ORGANİZASYON KONGRESİ 2015

GENÇ AKADEMİSYENLERE YÖNELİK EĞİTİM PROGRAMI

23. ULUSAL YÖNETİM VE ORGANİZASYON KONGRESİ

GENÇ AKADEMİSYENLERE YÖNELİK EĞİTİM PROGRAMI

Kongre kapsamında genç akademisyenlerin akademik gelişimlerini desteklemeye yönelik olarak, kongreden bir gün önce (13 Mayıs 2015), kongrenin düzenleneceği otelde iki eğitim semineri ve bir akademik söyleşi gerçekleştirilecektir. Programın içeriği ve katılımcı olma şartları aşağıdaki tabloda belirtilmiştir. Oturumlara katılmak isteyen araştırmacıların katılım formlarını en geç 30 Nisan 2015 tarihine kadar yonorg2015@mu.edu.tr e-posta adresine, konu kısmına “eğitim programı” yazarak göndermeleri gerekmektedir.

Yürütücüler

Konu

Katılımcılar

A. Selami SARGUT

(Başkent Üniversitesi)

Seminer:

"Bilim Felsefesi Yönetim-Organizasyon Alanının Meşruiyet  Sorunlarını Çözer mi?: Sosyal Gerçekliğin Ontolojisi"

Yüksek Lisans ve Doktora Öğrencileri; Doktoralı Araştırmacılar ve Yardımcı Doçentler

Şükrü ÖZEN

(Yıldırım Beyazıt Üniversitesi)

Seminer:

"Araştırma Sorusu ve Tasarımı"

Janset Özen AYTEMUR

(Akdeniz Üniversitesi)

Erkan ERDEMİR

(İstanbul Şehir Üniversitesi)

Akademik söyleşi: "Yönetim ve Organizasyon Alanında Araştırmacı Olmak: Süreçler, Sorunlar ve Deneyimler"

Yüksek Lisans ve Doktora Öğrencileri

Katılım formunu doldurduktan sonra “ yonorg2015@mu.edu.tr adresine gönderiniz. E-posta konusuna “eğitim programı” yazmayı unutmayınız.

Okunma Sayısı : 2798